3, G. Gennadiou Street, Athens, Greece
+302103301202 +306974065437
info@celt.edu.gr

Free English Classes for Adults

Teacher training and Development

Free English Classes for Adults

“English classes at CELT are awesome! I could not have better classes even if I paid a lot of money!”

These are the words of many of our adult learners who attend free classes at CELT.
And it’s true!!!
Our trainees spend many a sleepless night to produce the best possible lessons and to write excellent lesson plans and materials!
The lessons are completely free and, as you can see from some of the photos, the students are engaged and active, speak English ALL the time during the lessons and enjoy learning the language (some for the first time in their lives!) 
So do please promote this post to people you know in Athens.  Below you can see the announcement in Greek: 
celt_class

Δωρεάν Μαθήματα Αγγλικών για Ενήλικες

Tο CELT Athens προσφέρει δωρεάν μαθήματα για τις Υποδειγματικές Διδασκαλίες των καθηγητών που που μετεκπαιδεύονται στο κέντρο.

  • Το κέντρο δέχεται σπουδαστές δωρεάν μόνον για τα συγκεκριμένα τμήματα.
  • Το κέντρο ελέγχει το επίπεδο όσων θέλουν να συμμετάσχουν.
  • Όσοι εγγράφονται υποχρεούνται να αγοράσουν μόνοι τους το διδακτικό τους βιβλίο αν αυτό κριθεί απαραίτητο.
  • Το κέντρο έχει δικαίωμα να διακόψει την λειτουργία των τμημάτων εφ’όσον δεν παρακολουθούνται τακτικά από 7-8 τουλάχιστον σπουδαστές.
  • Το κέντρο διατηρεί το δικαίωμα να διακόψει την φοίτηση οποιουδήποτε έχει γραφτεί και απουσιάσει για περισσότερες από 4 ημέρες καθ΄όλη τη διάρκεια του προγράμματος.
  • Στο προγραμμα μπορούν να κάνουν αίτηση εγγραφής όσοι είναι άνω των 18 ετών.

Σημ Το πρόγραμμά μας προσαρμόζεται ανάλογα με τις ανάγκες των σεμιναρίων επιμόρφωσης για τους καθηγητές Αγγλικής. Συνήθως έχουμε πολλά εντατικά μαθήματα το καλοκαίρι.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ:
Το CELT ATHENS κέντρο επιμόρφωσης καθηγητών Αγγλικής γλώσσας προσφέρει ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ για τις ανάγκες πρακτικών & υποδειγματικών διδασκαλιών φοιτητών & φοιτητριών του κέντρου που φοιτούν σε προγράμματα επιμόρφωσης καθηγητών ενηλίκων.
Τα προγράμμματα αυτά είναι το CELTA και το DELTA για τα οποία το CELT είναι εγκεκριμένο κέντρο από τον εξεταστικό φορέα CAMBRIDGE ESOL Examinations
Οι υIMG_1977ποδειγματικίες διδασκαλίες των φοιτητών μας είναι υψηλού επιπέδου και τα σχόλια των σπουδαστών μας είναι πάντα ιδιαίτερα θετικά.
Δεν υπάρχει χρέωση για τα μαθήματα αυτά – παρακαλούμε να διαβάσετε τις πληροφορίες σ’αυτη τη σελίδα προσεκτικά και να μην παίρνετε τηλέφωνο για να ρωτήσετε θέματα που καλύπτονται εδώ.

  • Στις τάξεις του κέντρου φοιτούν σπουδαστές από διάφορες εθνικότητες. Aυτή η πολυγλωσσία είναι ένα σπουδαίο κίνητρο για την επικοινωνία αποκλειστικά στην Αγγλική γλώσσα.
  • Όποιος έχει πρόβλημα με τις εθνικότητες των σπουδαστών μας παρακαλείται να μην κάνει αίτηση.
  • Επίσης όποιος κάνει αίτηση για δωρεάν μαθήματα, παρακαλείται να μην κάνει έλεγχο για το πόσα άτομα είνα στην κάθε ομάδα. Παρακαλούμε να λαμβάνεται σαν δεδομένο ότι οι τάξεις επιθυμούμε, ιδανικά, να έχουν άνω των 10-12 σπουδαστών. Όποιος θεωρεί ότι αυτοί οι αριθμοί δεν είναι εκπαιδευτικά σωστοί, παρακαλείται να μην κάνει αίτηση.
  • Οσοι επιθυμούν να λάβουν μέρος στα δωρεάν μαθήματα παρακαλούνται να συμπληρώσουν αίτηση συμμετοχής στο πρόγραμμα κάνοντας κλικ εδώ  και όχι με φαξ.
  • Αιτήσεις δεχόμαστε μόνο ηλεκτρονικά αλλά αν κληθείτε να συμμετάσχετε, παρακαλούμε να εκτυπώσετε και να προσκομίσετε την αίτησή σας με μια φωτογραφία.Επίσης χρειάζεται μια φωτοτυπία ταυτότητας, διαβατηρίου ή κάρτας του Κέντρου Προσφύγων.
  • Παρακαλούμε να διαβάσετε τους όρους συμμετοχής στην αίτηση προσεκτικά πριν την αποστείλετε.
  • Επίσης παρακαλούμε να μην μας στείλετε αίτηση αν δεν μπορείτε να παρακολούθείτε ανελλιπώς τα μαθήματα. Απουσίες σε περισσότερα από 4 μαθήματα συνεπάγονται τον αποκλεισμό σας από το προγραμμα.

Athens, Greece

One Response

  1. […] More information in Greek can be found here  […]

Comments are closed.